• Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

Films

By Websitezeeland
nov 14th, 2014
0 Comments
2147 Views

Films

La stanza del figlio

Giovanni is een succesvolle psychiater, die een evenwichtig leven leidt. Hij is gelukkig getrouwd met zijn vrouw Paola en samen hebben ze twee kinderen Andrea en Irene. Op een zondagochtend gaan Giovanni en Andrea normaal gezien joggen, maar de afspraak kan niet doorgaan omdat Giovanni een patiënt moet zien. Andrea besluit met zijn vrienden te gaan duiken. Maar Andrea verongelukt bij het duiken. Voor zijn familie is het verlies een loodzwaar drama en de rouwverwerking is heel moeilijk. De tragedie lijkt het gezin uit elkaar te scheuren totdat er een liefdesbrief komt van het vakantievriendinnetje van Andrea.

Cherry Blossoms

Het huwelijk tussen Rudi en haar man Trudi had nog jaren door kunnen gaan. Ware het niet dat Trudi van een arts hoort dat haar man niet lang meer te leven heeft. Het is aan haar het hem te vertellen, of niet…

De dokter stelt haar voor dat ze samen iets gaan ondernemen, misschien iets wat ze allang samen wilden doen. Trudi besluit haar man niet te vertellen hoe ziek hij is en het advies op te volgen. Ze overtuigt Rudi hun kinderen op te zoeken in Berlijn. Het reisje draait voor hen beiden op een teleurstelling uit, en al snel vertrekken ze naar de

Baltische Zee. Maar dan, geheel onverwacht, sterft Trudi. Rudi is radeloos en weet niet wat hij nu met zijn leven aanmoet, tot hij besluit naar Japan te gaan om hun jongste zoon Karl te bezoeken…

The fountain

‘The Fountain’ gaat over de hartstochtelijke strijd van een man die zijn geliefde wil redden. Wetenschapper Tommy Creo (Hugh Jackman) is wanhopig op zoek naar een geneesmiddel tegen de ziekte waar zijn geliefde vrouw Isabel (Rachel Weisz) aan lijdt.

Hij kan zich niet verzoenen met het feit dat hij haar voorgoed kwijt zou kunnen raken.

Tommy wordt zo meegesleept door zijn eigen zoektocht dat hij vergeet haar lief te hebben, nu het nog kan, terwijl Isabel hem er op haar manier van probeert te overtuigen dat ze elkaar ooit weer terug zullen zien.

Il y a longtemps que je ’t aime

Juliette en Léa zijn twee zussen die in het verleden op bruuske wijze van elkaar werden gescheiden. Juliette verlaat na vijftien jaar de gevangenis, een periode waarin ze nauwelijks contact had met haar familie. Haar jongere zus Léa vangt haar op bij haar thuis, samen met haar man en twee dochtertjes.

“Il y a longtemps que je t’aime is een film over de kracht van vrouwen, over hun mogelijkheden om iedere kant op te gaan, om opnieuw iets op te bouwen en om herboren te worden. Een verhaal over onze geheimen, over opsluiting, al onze opsluitingen.”

Genova

Als de moeder van een gezin sterft, verhuist de vader met zijn twee dochters naar Genua om hun leven weer op poten te zetten. De stad verandert het leven van alledrie als de jongste dochter de geest van haar moeder begint te zien en de oudste haar seksualiteit ontdekt.

Remember me

Jaren na de zelfmoord van zijn broer weet Tyler nog steeds niet waar hij met zijn verdriet en woede moet blijven. De relatie met zijn vader is gespannen, hij twijfelt aan alles. Tijdens een straatruzie wordt hij hardhandig aangepakt door een politieagent.

Om wraak te nemen, verleidt hij diens dochter Ally. Onverwachts beleven ze een echte romance. Maar ook Ally sleept een verleden met zich mee

Love Liza

Wanneer zijn vrouw Liza zelfmoord pleegt, stort de wereld van Wilson Joel in elkaar.

Hij zoekt troost bij zijn schoonmoeder, maar wanneer Wilson weigert Liza’s afscheidsbrief te openen, krijgt hij het deksel op de neus.

Uiteindelijk grijpt Wilson dan maar naar geestverruimende middelen. Dit tijdelijk geluk vindt hij niet in de gebruikelijk middelen zoals alcohol of drugs. Neen, Wilson snuift benzine van modelvliegtuigjes en de wasem van jerry cans. Zijn geluk valt in geen mijlen te bespeuren.

My life without me

De 23-jarige Ann woont met haar twee dochtertjes en een werkeloze echtgenoot in een woonwagen. Haar moeder heeft een hekel aan de wereld en haar vader heeft de afgelopen tien jaar in de gevangenis gezeten.

Op een kwade dag vertelt haar dokter dat

ze nog maar twee maanden te leven heeft. Ann besluit dit te verzwijgen voor haar omgeving, maar stelt wel een uitzonderlijke lijst op van dingen die nog wil gaan doen, die variëren van ‘altijd de waarheid zeggen’ tot ‘valse nagels dragen’.

Zo neemt haar bestaan een radicale wending en ontdekt Ann in de laatste maanden van haar leven, dat ze meer moed bezit dan ze dacht.

La nostra vita

Bouwvakker Claudio is na jaren nog steeds tot over zijn oren verliefd op zijn vrouw Elena. Het jonge stel heeft twee schattige zoontjes, een derde kind is onderweg. Na een onbezorgd familieweekend slaat het noodlot hard toe.

Onderweg terug naar huis

krijgt de zwangere Elena weeën. Hals over kop rijdt Claudio met zijn hele gezin naar het ziekenhuis, maar Elena overleeft de bevalling niet. Hoewel zijn leven verwoest is, kan Claudio het zich niet permitteren bij de pakken neer te zitten.

De steun van zijn familie, van zijn vrienden en de liefde van zijn kinderen zullen Claudio uiteindelijk helpen.

Caos Calmo

De succesvolle Pietro Paladini (Nanni Moretti) kan de plotselinge dood van zijn vrouw niet verwerken. Hij blijft achter met zijn tienjarige dochter Claudia en het gapende gat van gemis.

Zijn wereld is tot stilstand gekomen. Hij besluit niet meer naar zijn werk te gaan en in plaats daarvan besteedt hij zijn dagen in het parkje voor de school van Claudia.

Dit parkje wordt het centrum van Pietro’s wereld. Aanvankelijk zoeken collega’s en zijn hysterische schoonzus hem op om hem weer in het gareel te krijgen. Maar naarmate hij langer tegenover de school van zijn dochter bivakkeert, kloppen zijn collega’s steeds vaker bij hem aan voor advies. In deze kalme chaos, hervindt hij zijn

pad naar het leven.

About "" Has 21 Posts

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook