• Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

Herinneringsdeken, een deken vol troost en warmte

By Carola Rehorst
In diensten
sep 4th, 2015
0 Comments
7445 Views

IMG_6975 Herinneringsdekens

IMG_6967

Een herinnering die blijvend is:

Wanneer u iemand verliest, zo dierbaar, loopt het verdriet en rouw met u mee.

Wat kan het fijn zijn dat er een mogelijkheid is om een tastbare herinnering te hebben in de vorm van een deken of kussen. Een warme tastbare herinnering.

Van de kleding van je dierbare kan een deken gemaakt worden.

Kussens kunnen ook van kleding gemaakt worden. Een deken of kussen van kleding, stoffen, sjaals kan een dierbaar voorwerp worden, een deken vol troost.

 

 

Wat kan het fijn zijn dat er een mogelijkheid is om een tastbare herinnering te hebben in de vorm van een deken of kussen. Een warme tastbare herinnering.

Van de kleding van je dierbare kan een deken gemaakt worden. Kussens kunnen ool van kleding gemaakt worden. Een deken of kussen van kleding, stoffen, sjaals kan een dierbaar voorwerp worden, die troost kan bieden.

Een deken kan warmte bieden, er onder weg kruipen, troost bieden. Er zijn verschillende mogelijkheden om kleding te verwerken in verschillen troostherinnerdingen.

Nog meer is mogelijk:

Kleding leent zich uitstekend om iets mooi van te maken. Een kussen voor op het bed. Een knuffel voor in bed. Vraag vrijblijvend naar al onze mogelijkheden.

Herinneringsdeken:

Naast kussens en dekens zou u ook kunnen denken aan een deken van kleding wanneer uw kind uit huis gaat. Een deken van kleding toen ze klein waren. Een knuffel verwerkt in een deken van kinderkleding. Een herinnering aan de jaren thuis.IMG_4959

Gelukkig gaan herinneringen niet altijd samen met verdriet; want misschien wilt u wel die schattige babykleertjes laten verwerken of een prachtige deken van de bruidsjurk die anders toch maar in de kast hangt?

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op! En samen bekijken wij uw wensen.

IMG_6975

 

 

 

 

 

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook