• Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

Over

By Websitezeeland
jul 23rd, 2014
0 Comments
8146 Views

Carola RehorstDoor mijn leven heen heb ik verlies gekend. Rouw en verlies zijn in mijn leven en hebben mijn leven gekleurd. Veerkracht is voor mij hierin het sleutelwoord. Kracht om te leven, en het verlies onderdeel van je leven te laten zijn en worden. Ik ben hierdoor gegroeid en heb de mogelijkheid gekregen om juist hierin betekenis te kunnen geven en bieden aan anderen.

Ik ben gaan studeren, en afgestudeerd in Gent als Rouw en –verlies consulent. En heb de opleiding inspirerend/professioneel coach afgerond,  aan de Artevelde Hogeschool in Gent, België.

Artevelde Hogeschool is een Europees geaccrediteerde hogeschool.

Ik heb een praktijk voor coaching en rouw- en verlies begeleiding, verder werk  ik freelancer trauma hulpverlener en bedrijfsmaatschappelijk werker en geef ik in-compagny trainingen. De trainingen en workshops zijn gerelateerd aan rouw en verlies, communicatie en nazorg.

Naast mijn werk ben ik graag in de natuur,  deze natuur is dan ook onderdeel van mijn praktijk. Ik zet natuur in als hulpmiddel bij coachen en rouw een-verlies counseling. Zowel in individuele trajecten als groeps/team trajecten. De natuur is aanwezig als tweede coach!

Mijn passie ligt bij mensen, ik ben een mensen mens! Daarom is het voor mij belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn.

Bij maatschappelijk betrokken ondernemen gaat het om het geven van steun aan maatschappelijke initiatieven en om het tonen van betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken in de directe of indirecte omgeving van mijn onderneming. Voor mijn betekend dit het delen van kennis, en deze beschikbaar te stellen.

Ik zet mij actief in voor het Nationaal Park Oosterschelde. Ik ben Gastheer Nationaal Park Oosterschelde, dit betekend dat ik tijdens coaching en begeleiding net dat beetje meer kan geven dan een coach zonder Gastheerschap.

http://www.ontdekdeoosterschelde.nl/

Gastheer

 

 

 

 

About "" Has 19 Posts

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook